Nova Tours - vaš specijalist za Istru

Odabrane smještajne jedinice

Nova tours sve svoje smještajne jedinice temelji na kvaliteti te osobno provjerenim pogodnostima.

Premiumservice

Naše usluge nalaze se na početnom dijelu stranice. Nastojimo zadovoljiti sve vaše želje i potrebe.

Najbolje cijene

Nova tours je posrednik u iznajmljivanju svih smještajnih jedinica, stoga za vas imamo uvijek najbolje cijene.
Nova Tours kannst Du Vertrauen

Nova Tours in Zahlen

94,532
PUTNICI
67
SMJEŠTAJNE JEDINICIE
6
KUĆE ZA ODMOR
48
TIPOVI SMJEŠTAJNIH JEDINICA
Gdje želiš provesti svoj godišnji odmor?

DESTINACIJE

Medulin

Želite li odmor provesti bezbrižno? Tada je Medulin pravo mjesto za vas. Gdje imate mnogo načina za zabavu poput diskoteka i velikih terasa na kojima možete uživati u plesu do ranih jutarnjih sati. Ako dolazite s obitelji, a imate i malu djecu, zadivit će vas 1 km pješčana plaža Bijeca. Ako želite iskusiti potpuni dodir s prirodom, Medulin ima prekrasan FKK koji će zadovoljiti vaše potrebe. Ako ste pripremljeni za avanturu, slobodno posjetite jedan od otoka medulinskog arhipelaga – Ceja, Levan ili Bodulaš. Naš prekrasan podvodni svijet natjerat će vas na ribolov ili ronjenje u našem prekrasnom moru. Zašto ne biste uzeli u obzir mogućnost da sve promatrate s neba? Zatim unajmite sportski avion i doživite panoramske letove ili skočite tandem iz zrakoplova i otkrijte “Terra Magicu” s nezaboravnom dozom adrenalina.

Ali zašto sve ne pogledati iz zraka? Zatim uzmite sportski avion i uživajte u jednom od panoramskih letova u ponudi ili iskočite iz aviona i otkrijte Terra Magicu uz nezaboravnu navalu adrenalina.

Ližnjan

Pitoresko mjesto na južnom dijelu istočne obale Istre. Ovdje ćete pronaći bezbrojne male oaze prirode koja možete istražiti i opustiti se. Ližnjan je pravo mjesto za vas, posebno ako želite pobjeći od svoje svakodnevice. Ali, bez straha .. možete uzeti svoj automobil ili lokalni gradski prijevoz koji je od vaše sljedeće avanture udaljen samo 20 minuta. Ližnjan nije samo mjesto gdje možete provesti miran i ugodan odmor uz more. Pored ljetne sezone ovdje možete doživjeti vrlo aktivan odmor. Ližnjan vam pruža mogućnost da biciklom ili windsurfingom skrenete s ceste, gdje će biti ispunjene sve vaše želje za aktivnim odmorom.

Banjole

Želite li doživjeti nezaboravno ronjenje i kupanje. Tada morate posjetiti Banjole. Ovdje ćete pronaći bezbroj mogućnosti za odmor na kojem želite kako god želite. Blizina parka prirode Kamenjak savršena je za istraživanje malo mira istarske divljine. Jednostavno se zaljubite u ovo mjesto i rezervirajte svoj odmor u Banjolama.

Rakalj

Mnogi razgovaraju o tome, ali mi ga imamo! Ako želite istražiti kulturu i prirodu Istre, morate posjetiti Rakalj: Ovdje se možete osjećati kao Robinson Crussoe bez napuštanja obitelji i prijatelja. Nije važno koje je godišnje doba … Ovo je mjesto stvoreno za vas da pronađete sebe. Pogledajte kratki video i uvjerit ćete se u ovo što pišemo.

Pula

Želite li se osjećati Rimljaninom, a zatim provesti godišnji odmor ili posjetiti Pulu. Ovih 3000 god. stari grad nije ispunjen samo kulturnim znamenitostima, kupnjama i događanjima. Pula je također središte mnogih festivala koji se temelje na impozantnim lokacijama poput Rimskog Amfiteatra ili na starim tvrđavama, kao i svjetski poznatih festivala kao Outlook itd. Teško će se ne zaljubiti u ovaj grad.

Treba li vam zaista puno prostora za vašu obitelj ?

ODABRANE KUĆE ZA ODMOR

Villa Krase

Vila nudi prostor za 8 do 10 osoba i nudi svakodnevnu udobnost tako da nema dosade ni u lošim danima.

Villa Galileo


Villa pruža mjesta za 6 – 7 osoba i idealna je za obitelji u ugodnom i mirnom okružju.

Villa Castelnuovo


Vila može primiti 8 do 10 osoba i idealna je za odmor s obitelji i prijateljima.

POSEBNE PONUDE

Apartman BRAJDINE

SAD DO 30.06. REZERVIRAJ I 5 € P.N. UŠTEDI !

Das   Apartman “Brajdine” nudi dovoljno prostora za do 6 osoba. Idealno za planiranje odmora s obitelji ili prijateljima.

Apartman TONI

SAD DO 30.06. REZERVIRAJ I 5 € P.N. UŠTEDI !

Das Apartman “Toni” nudi dovoljno prostora za do 6 – 7 osoba. Idealno za planiranje odmora s obitelji ili prijateljima.

Apartman MARJAN

SAD DO 30.06. REZERVIRAJ I 5 € P.N. UŠTEDI !

Das Apartman “Marjan” nudi dovoljno prostora za do 4 – 6 osoba. Idealno za planiranje odmora s obitelji ili prijateljima.

Blog

Tear it up! Festival

It is the first rockabilly festival on the beautiful coast